Turo lipsanen wikipedia

Liisa Lipsanen – Wikipedia

Mauritzbergia johtaa Liisa ja Ilkka Lipsasen poika Juha Lipsanen. Vuonna 2017 Keskuskauppakamari palkitsi Lipsasen elämäntyöstään muotialalla. Yksityiselämä …

Dannyn tytär Heidi Lipsanen paljastaa, miksi ei vuosiin …

Dannyn tytär Heidi Lipsanen paljastaa, miksi ei vuosiin puhunut isälleen

28.10.2021 — Danny ja Liisa Lipsanen sekä perheen lapset Heidi, Turo ja Juha. © Ilkka Lipsasen yksityisarkisto. Lue myös: Tällainen on Dannyn kesäparatiisi …

Dannyn tytär Heidi Lipsanen kertoo uutuuskirjassa, miltä tuntui kasvaa isän kanssa, jonka kaikki tietävät, mutta jota hän ei itsekään täysin tunne.

Dannyn vanhin poika – – Suomi24 Keskustelut

Dannyn vanhin poika – – Suomi24 Keskustelut

Onko Turo Lipsanen muka niin vaikeasti kehitysvammainen, ettei hän kykene olemaan yhteiskuvissa perheenjäsenten kanssa? Äänestä. Kommentoi.

Onko Dannyn vieressä oleva mieshenkilö hänen esikoisensa, miksi hänen nimeäänsä ei ole mainittu toisin kuin kahden nuorimman lapsen? http://m.iltalehti….

Danny on nyt isoisä – “Pikkuherra on Saksassa perheineen”

13.1.2016 — Laulaja, musiikkineuvos Danny eli Ilkka Lipsanen, 73, herkistyi onnen ja ilon tunteisiin saatuaan tietää ensimmäisen lapsenlapsensa …

Dannyn Heidi-tytär ei puhunut isälleen vuosiin, kun sai selville …

28.10.2021 — Danny kertoo halunneensa säilyttää ehjän perheen ennen kaikkea lastensaHeidin, Turon ja Juhan vuoksi. Kuva: Ilkka Lipsasen yksityisarkisto, …

kuvapankki – www.danny.fi

17.12.2016 — Danny viettää joulun lastensa ja ex-vaimonsa Liisa Lipsasen kanssa, … sekä heidän Theo-poikansa kanssa sekä Turo, Liisa Lipsanen kertoo.

Vauvamme syntyy kuukauden päästä ja ajattelimme mieheni …

www.danny.fi – kuvapankki

Pentti Johannes Lipsanen … Kauppaneuvos August Lipsanen ja nuori Ilkka … Magda Yrjönen, Liisan äiti Elvi Seppälä ja Dannyn vanhinpoika Turo Tukholmassa.

Suomenkielisen Wikipedian Top 100 18 tammikuuta 2019

Vauvamme syntyy kuukauden päästä ja ajattelimme mieheni kanssa kasvattaa hänet ilman Dannya. | Keskustelu | Kaksplus

29.7.2013 — Danny (oikealta nimeltään Ilkka Johannes Lipsanen, s. … lapsi syntyi pian tämän jälkeen, 31. elokuuta, ja sai nimekseen Turo Johannes.

Mielipiteitä puolesta ja vastaan?

Suomenkielisen Wikipedian Top 100 18 tammikuuta 2019

18.1.2019 — Danny (oikealta nimeltään Ilkka Johannes Lipsanen, s. 24. syyskuuta 1942 Pori) on … Turo Pekka Unho (s. 1. syyskuuta 1943 Helsinki – 29.

Keywords: turo lipsanen wikipedia, liisa lipsanen lapset